bina web ecommerce

Bina Web Ecommerce Untuk Atasi Masalah Sale Masuk Berderu Di Whatsapp?

Penat Ambil Order & Close Sale Di Whatsapp? Web Ecommerce Penyelesaiannya.

bina web ecommerce

Kini anda mampu menjimatkan masa & tenaga anda menguruskan setiap order yang masuk - hanya dengan bina WEB ECOMMERCE!

Membina bisnes online pada hari ini tidaklah sesukar mana pun - asalkan anda ada produk terbaik dan promosikannya di tempat dan kepada orang yang betul, anda pasti mampu mendapat untung besar.

bina web ecommerce

Malah jika anda menjual produk dropship di internet, anda mampu jana keuntungan lumayan dengan mudah tanpa mengeluarkan sebarang modal kerana anda hanya menguruskan marketing sahaja dan selebihnya diuruskan oleh syarikat dropshipper.

bina web ecommerce

Cara yang paling mudah & menjimatkan serta paling popular yang digunakan hari ini untuk menjual produk secara online ialah dengan menggunakan Whatsapp untuk close jualan. Kerana ia mampu menjimatkan kos anda. Dan gandakan keuntungan jika betul caranya.

bina web ecommerce

Strategi Whatsapp ini berjalan dengan sangat lancar pada mulanya. Tapi semakin lama anda berbisnes, strategi ini semakin memenatkan. Kerana anda memerlukan masa yang banyak untuk proses setiap pembelian secara manual. Setiap pembayaran perlu disahkan agar tidak ditipu oleh pihak tak bertanggungjawab.

bina web ecommerce

Itu belum lagi jika anda buat promosi sales secara besar-besaran. Pasti tangan anda menggigil teruk kerana perlu memproses pembelian yang banyak ini sekaligus dalam masa yang sama. Ianya sangat memenatkan!

bina web ecommerce

Malah agak sukar untuk mengumpulkan database lengkap para pelanggan yang membeli produk anda untuk rujukan dan kegunaan marketing pada masa akan datang. Database ini sangat penting kerana ia adalah aset yang menguntungkan setiap bisnes online!


"Jadi ada ke solusi yang lebih mudah untuk atasi masalah-masalah menerima order melalui Whatsapp ini?"

Rileks, anda sebenarnya boleh atasi masalah-masalah tersebut dengan membina WEB ECOMMERCE khas untuk bisnes anda.

WEB ECOMMERCE ini adalah seperti kedai online anda yang bertujuan untuk memudahkan proses jual-beli produk anda di internet. Ianya sentiasa buka dan berfungsi 24 jam sehari tanpa henti untuk menerima setiap order pembeli.

bina web ecommerce

Dengan WEB ECOMMERCE, anda kini hanya perlu fokuskan kepada aktiviti marketing produk anda & berikan link WEB ECOMMERCE anda kepada bakal pembeli. WEB ECOMMERCE ini akan menguruskan segala proses pendaftaran pembeli, proses pembelian produk & pembayaran untuk anda secara automatik tanpa perlukan sebarang bantuan.

bina web ecommerce

Walaupun anda mampu menjual 1000 unit produk anda dalam 5 minit, WEB ECOMMERCE ini mampu uruskan segalanya untuk anda tanpa sebarang masalah!

bina web ecommerce

Anda juga tak perlu lagi memproses order secara manual dan terpaksa login akaun bank berkali-kali untuk lihat pembeli sudah buat pembayaran. Kerana semua status pembayaran yang berjaya, dipaparkan pada dashboard WEB ECOMMERCE anda. Ianya sangat menjimatkan masa, selamat & bebas scam!

bina web ecommerce

Database pelanggan yang penting seperti nama, email, alamat dan nombor telefon juga mudah dikumpulkan dan disusun secara teratur mengikut pembelian mereka. Dengan ini mudah untuk anda hubungi mereka sama ada tujuan marketing ataupun sebarang urusan lain.

WEB ECOMMERCE inilah penyelesaian terbaik dan penyelamat untuk masalah pengurusan order anda!

bina web ecommerce

Kini anda tidak perlu lagi habiskan masa berjam-jam menguruskan order para pembeli secara manual kerana anda boleh melakukannya secara automatik sahaja - Hanya dengan WEB ECOMMERCE. Malah ianya PERCUMA & terbukti mampu menguntungkan bisnes anda!

bina web ecommerce

Jom belajar cara bina WEB ECOMMERCE yang mampu melancarkan setiap proses jualan produk anda dengan lebih mudah & pantas tanpa sebarang kos!

Klik gambar di bawah untuk mengetahui lebih lanjut: